Nyhetsbrev juni/juli 2017

Hvem er vi i styret?

Fram til generalforsamlingen i 2018 består styret i Fossheim borettslag av:

 Mari med hjelm  Trine  Elin  Marita (2)  Khoa  Terje omskjært
Mari Tangen Trine Rydstrøm Elin Elmer Marita Grundberg Pedersen Khoa Dang Do Terje Fjeldsgård Andersen
Styreleder, velferd Nestleder, vaktmester, velferd Nøkler, utleie, vaskeri, velferd Parkering, velferd IKT, utleie, velferd Kommuni-kasjon, velferd

Siden sist

Generalforsamling

Mandag 8. mai var det generalforsamling. Du kan lese vedtakene som ble gjort her.

0248_AM_2016_Protokoll_Fossheim_borettslag

Boning av ganger

Gulvene er nå bonet i alle etasjer. Arbeidet gikk greit, selv om det var noe forvirring rundt tidspunktene. Styret jobber med tiltak for bedre kommunikasjon rundt boningen til neste gang. SMS kan være en løsning. Vi minner om at dørmatter i gangene må være stive nok til at de kan stå på høykant når korridorene vaskes.

Aktuelt

Balkongene

Balkongsesongen er endelig i gang, og vi er privilegerte som har så flotte balkonger. Vi minner om at sigarettsneiper aldri må kastes ut fra balkongene. Dette er direkte farlig og skaper usikkerhet for oss beboere. Det verste eksempelet til nå er en 6 måneders gammel baby som fikk en glødende sigarettglo på seg på balkongen.

Det er lov med både elgrill og gassgrill på balkongene, mens kullgrill er forbudt på grunn av brannfaren.

Sikring/adgang for uvedkommende

Vi minner om at alle har et ansvar for ikke å slippe uvedkommende inn i borettslaget. Dette er enda mer aktuelt enn før etter at vi fikk automatisk døråpner. Ikke bruk denne mer enn nødvendig og se til at ingen uvedkommende slipper inn mens døra er åpen.

Hva kommer?

Nye strømmålere

Det vil snart bli installert nye, smarte strømmålere i alle boenheter. Arbeidet vil kreve lite av oss beboere. Mer informasjon kommer når din aktuelle dato nærmer seg.

Kontakt med styret og kommunikasjon i Fossheim

Vi i styret ønsker så god kontakt som mulig med alle som bor i Fossheim borettslag. Har du forslag, ideer, utfordringer eller ting du lurer på? Ta kontakt med oss!

 

Facebookgruppa «Fossheim borettslag» er et fint sted å snakke med andre som bor i borettslaget. Be om medlemskap dersom du er ny.

Nettsiden vår fossheim.org er oppdatert med informasjon og nyheter og fungerer godt på mobilen. Her vil vi også publisere referater fra styremøtene.

SMS-varsling

Vi ser at varsling på SMS kunne vært nyttig i enkelte tilfeller, enten ved saker som haster, angår hele etasjer eller individuelle leiligheter. Via OBOS-systemet har vi en rimelig god oversikt over numrene til beboerne i Fossheim. Det er fullt mulig å reservere seg mot å motta slike SMS-er, men vi anbefaler at dere ikke melder dere ut. SMS-muligheten skal kun benyttes til viktig og relevant informasjon. Du vil finne mer informasjon om dette på nettsiden vår.

Vi håper alle får en fin sommer og velfortjent sommerferie!

Hilsen Mari, Trine, Elin, Khoa, Marita og Terje.

 

Vi eier Fossheim sammen! Ta godt vare på fellesarealene i blokka. Fellesskapet betaler ved hærverk, heisstans, forsøpling o.l. Sammen sørger vi for trivsel og sikkerhet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s