Informasjonsmøte om vann- og avløpssystem i blokken

Velkommen til informasjonsmøte om prosjekt vann- og avløp i Fossheim

Den 27. februar kl 17:30 i fellesrommet i 5. etg.

Styret og OBOS Prosjekt inviterer beboerne til et informasjonsmøte om Vann- og avløpsprosjektet i Fossheim borettslag.
OBOS Prosjekt vil informere, og alle kan stille spørsmål.

Litt bakgrunnsinformasjon
På ordinær generalforsamling i 2019 ble det vedtatt å starte prosjektering av rørrehablitering i Fossheim borettslag, og styret har inngått avtale med OBOS Prosjekt. Vedtaket i 2019 kom på bakgrunn av en rapport generalforsamlingen 2018 bestilte og som ble gjennomført av Sintef.

OBOS Prosjekt er godt i gang med prosjekteringen slik at generalforsamlingen i mai i 2020 kan behandle en sak om Vann- og avløp.
Den første befaringsrapporten fra OBOS Prosjekt anbefaler, på bakgrunn av dagens tilstand på avløpsrør og sluk, samt alder på eksisterende vannledninger, samordnet våtromsrehabilitering inklusive utskiftning av alle vann- og avløpsrør. Som styret orienterte om i september bekrefter de også bekymringen vår for at vi nå er kommet til en tid der det er fare for både flere vannskader og restriksjoner på forsikringsselskapenes velvilje.

Styret håper derfor at flest mulig kommer på informasjonsmøtet og bidrar til å stille spørsmål og belyse saken, slik at vi kan utrede best mulig frem mot generalforsamlingen.

Vi minner også om at ingen andelseiere bør utføre større rehabilitering av kjøkken og bad nå, utover nødvendig utskiftning og vedlikehold, da det ikke kan garanteres at dette vil kunne bevares ved en fremtidig rehabilitering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s