Korona-virus og aktivitet i blokken

Korona-kaos

Det passer aldri med pandemier, og i blokka vår nå passer det ekstra dårlig. Mange må være hjemme på dagtid – og vi har betongsaging i heisprosjektet.

Styrets vurdering er at vi foreløpig kjører på med sagingen så lenge arbeiderne er friske. Det nærmer seg slutten, og det vil være kritisk for det videre arbeidet om vi avslutter nå. Gammelheisen er ustabil og vi vet ikke hvor lenge korona-kaoset vil herje landet. Akkurat nå prioriterer vi det som viktigere å sikre at folk kommer seg opp og ned i blokka, foran støyproblematikk.

Det er også en utfordring med at fuktigheten fra betongsagingen slår ut sikringene i korridorene. Det gjør de for å forhindre jordfeil. Styret «flipper» sikringene opp igjen på ettermiddagene – men håper på forståelse også for at det kan være litt mørkt i perioder i gangene. Si ifra om lyset også går på den ene lampen som er på annen kurs. Da må vi sjekke om pæra har gått.

Ellers gjentar vi anbefalingen om å gå trapper mest mulig, ikke bare for å spare gammelheisen, men også for å ikke stå så tett innpå hverandre nå. Følg ellers råd fra folkehelseinstituttet (FHI.no) om hygiene osv. Vaskefirma tar noen ekstra runder på håndtak osv, men det er alt for stor trafikk i blokka til at vi kan lene oss på det. Alle må selv ta ansvar for å forebygge smitte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s