Møter for andelseierne 13. oktober, samt ekstraordinær generalforsamling om rehabilitering av vann- og avløpssystemet i blokka

Ekstraordinær generalforsamling i Fossheim Borettslag avholdes digitalt fra tirsdag 13. oktober 2020 til onsdag 21. oktober 2020 på vibbo.no/248.

Styret vil innstille på at vi tar opp lån for å gjennomføre rehabiliteringen, og det trengs generalforsamlingens godkjenning for å gjøre dette. Saken skulle egentlig behandles på ordinær generalforsamling i mai, men p.g.a. koronasituasjonen ble denne generalforsamlingen digital uten innkomne saker. Videre håpet vi på å kunne gjennomføre en generalforsamling med fysisk tilstedeværelse i høst, men ser nå at vi ikke kan vente lenger for å opprettholde progresjonen på prosjektet. Det er tenkt oppstart etter sommeren 2021.

Det er fremdeles ikke mulig å gjennomføre generalforsamling med mulig fysisk oppmøte fra alle andelseierne, så vi gjennomfører derfor møter for andelseierne først, slik at kun avstemmingen gjøres digitalt. På møtene blir saken presentert og det blir mulighet å stille spørsmål og diskutere. Styret håper at mange kommer på møtene slik at den digitale avstemmingen går greit i etterkant.

Møtene for andelseierne avholdes tirsdag 13. oktober i Keysersalen, Sagene Samfunnshus, Kristiansands gate 2.

For å opprettholde restriksjonene for avstand blir det gjennomført to møter. Ett kl. 17.00 for andelseiere i 1.-10. etg. og ett kl. 19.00 for 11.-19. etg. Vi ber om at det kommer kun én andelseier fra hver boenhet. Vi tar forbehold om at det kan bli behov for et tredje møte dersom flere enn 50 personer møter opp.

Litt bakgrunnsinformasjon

På ordinær generalforsamling i 2019 ble det vedtatt å starte prosjektering av rørrehablitering i Fossheim borettslag. Vedtaket i 2019 kom på bakgrunn av en rapport generalforsamlingen 2018 bestilte og som ble gjennomført av Sintef.

Prosjekteringen gjøres av OBOS Prosjekt. De anbefaler, på bakgrunn av dagens tilstand på avløpsrør og sluk, samt alder på eksisterende vannledninger, samordnet våtromsrehabilitering inklusive utskiftning av alle vann- og avløpsrør. Som styret orienterte om i september 2019 bekrefter de også bekymringen vår for at vi nå er kommet til en tid der det er fare for både flere vannskader og restriksjoner på forsikringsselskapenes velvilje. Det ble avholdt informasjonsmøte om prosjektet 27. februar i fellesrommet.

Vi minner også om at ingen andelseiere bør utføre større rehabilitering av kjøkken og bad nå, utover nødvendig utskiftning og vedlikehold, da det ikke kan garanteres at dette vil kunne bevares ved en fremtidig rehabilitering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s