Info fra OBOS OpenNet

Det skal i løpet av høsten/vinteren installeres fiber hos deg. Installasjon i leiligheter gjennomføres mellom 19.oktober og 15.desember. Det vil bli sendt ut en SMS med informasjon om hvordan du selv booker tidspunkt for installasjon hos deg. Om du ikke mottar SMS med informasjon om dette ber vi deg ta kontakt med oss slik at vi får oppdatert kontaktinformasjonen din. Oppstart av din nye tjeneste er senest 31.desember.

Internett:

Det vil være en fellesavtale på inntil 1000/1000 Mbit/s fra fibermodemet. Dette vil være inkludert i felleskostnadene. Det er ikke nødvendig å bestille en egen internett-tjeneste. Ditt nye modem installeres normalt nær det gamle kabel TV uttaket. Hvis det står møbler foran som TV-benk eller lignende i veien, er det fint om man flytter dette ca. 1 meter frem i forkant av installasjonen. Så langt det lar seg gjøre bruker vi samme føringsvei på fiberkabelen som gammel leverandør. Om det ikke lar seg gjøre vil vi måtte gjøre innstikk i vegg rett over/under hvor kabelen er ført i dag. Vi fjerner ikke gamle kabler ved installasjon.Har du spørsmål rundt selve installasjonen kan du ta direkte kontakt med vårt montørselskap på 98 90 44 27 (8-15).

Det blir delt ut en ny trådløs ruter. Den nye ruteren kobles opp av installatøren.

TV:

TV vil nå bli valgfritt og du kan nå velge om du vil ha en TV tjeneste, eller ikke. TV vil ikke være en del av fellesavtalen. TV-abonnementet kan velges individuelt fra enten RiksTV, NextGenTel eller Viasat. TV dekoderen kobler du enkelt til fibermodemet som installeres hos deg. NRK kanalene kan man få tilgang til gratis, enten via NRK nett-TV eller f.eks via et programkort hos RiksTV.

Om du har spørsmål rundt kanalpakker/priser og lignende, kan du ta direkte kontakt med den aktuelle leverandøren.

Vi tar ikke med gammelt utstyr fra din nåværende leverandør, da dette ofte er tjenesteleverandørens eiendom. Vi anbefaler deg ikke å kaste dette! Nærmere informasjon vil du få fra styret/tidligere leverandør.

Har du noen andre spørsmål er det bare å ta kontakt med oss i OBOS OpenNet!

Med vennlig hilsen OBOS OpenNet obosopennet.no/fossheim

Last ned infoskrivet i PDF med lenken under:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s