Oppdatering på heisprosjektet++

Etter en ugrei start går nå nyheisen fint og ingen stans er registrert de siste ukene. Vi hadde mange stans i starten, der heisen stoppet og gikk ned i første. Etter mye feilsøking viste det seg å være et softwareproblem. Det er rettet opp, og nå går heisen bra. Faktisk så bra at den er den travleste heisen i Norge akkurat nå, ifølge statistikk fra heisselskapet.

Den andre heisen ligger også bra i rute til å bli ferdig etter nåværende plan. Vi fikk en koronaforsinkelse på totalt 7 uker i sommer, men etter det har alt gått fint. Heisfirma jobber nå med å sette inn dører i heisen, mens byggfirmaet starter arbeidet med å ta ned brannboksene.

Videre skal byggfirmaet gjøre området rundt heisdørene fine igjen, montere knapper, skjøte inn gulvbelegg og male. Så skal elektriker inn og sette inn nye lamper foran heisdørene (dette må gjøres for å få heisene godkjent). I den forbindelse har styret også valgt å føye til nødlys i en av de nye lampene i hver etg, slik at det bli litt lys ved trappeløpet i tilfelle strømbrudd. Dette er første trinn for å bytte alle lamper til led i korridorene på sikt. I fjerde etg. blir alle lampene byttet, slik at vi kan teste de nye lampene i en hel etg. før vi bruker penger på de andre etg. etter hvert. En lampe er testet i 7. etg. i flere måneder nå, og det virker greit. Lampene er gamle og både de og pærene går i stykker hyppig, så dette blir bra både for å få ned reparasjons- , pære- og strømkostnader.

Renholdsfirma har vært inne og vasket alle vindu mot brannbalkongene, slik at mest mulig betongstøv er fjernet og høstlyset slipper inn. Høstens boning av gulvbelegg i korridorene blir ikke gjort før i desember, etter at heisprosjektet er ferdig.

Om en måneds tid skal heisprosjektet være ferdig, og vi kan gå inn i en stille førjulstid. Vi krysser fingrene for at vi kan feire slutten på heisprosjektet mens vi tenner lysene på julegrana til første søndag i advent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s