Varsel om vann- og avløpsrenovasjon i Fossheim borettslag

Ekstraordinær generalforsamling er gjennomført, og det er bestemt at det gjennomføres full rehabilitering av sluk, vann- og avløpsrør samt våtrom i borettslaget.

Styret går nå, sammen med OBOS Prosjekt inn i de siste forhandlinger med tre entreprenører med mål om å signere kontrakt i løpet av de nærmeste ukene. Da vil vi komme tilbake med mer informasjon om framdriftsplan osv. Seks banker er kontaktet for å få tilbud om lån.

De store linjene er at tiden fram til sommeren blir brukt til planlegging og logistikk, informasjonsmøter etc, mens oppstart i leilighetene er etter sommerferien 2021.

Det er travle tider for styret, med flere store prosjekter gående parallelt, mens heisprosjektet ferdigstilles (takk og pris for erfaringen vi har fått som byggherre der nå før vann- og avløp starter), fiber monteres og vann- og avløp prosjekteres – sammen med alt det vanlige som følger forvaltning av den daglige driften av vår lille landsby her nederst på Sagene. Vi benytter derfor anledningen nå til å takke for alle gode ord og smil fra dere når vi møter dere i rundt om i blokka. Det er fantastisk at vi klarer å forbli Oslos triveligste blokk også i tider med karantene, hjemmekontor, byggestøv, støy, vanskelige vedtak og høstmørke.

Vi varsler også at parkeringsplasser som har vært brukt av containere etc. i heisprosjektet åpnes for midlertidig utleie igjen ca fra desember til over sommeren. Det vil ikke deles ut nye faste plasser i mellomtiden. Det vil bli en rokkering av parkeringsplasser før vann- og avløpsprosjektet, da brakkerigger, toaletter/dusjer og containere for vann- og avløp vil få en annen plassering enn dagens containere. Fellesrommet vil også kunne leies ut i perioden mellom prosjektene.

Her er lenker til innkalling og protokoll (de finnes også på vibbo.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s