Rustne rør rundt om

Avløpsrørene i tørrommene, de kottene som er i korridorene, er helt kaputt og alt vann som helles i utslagsvaskene der inne renner ut i 7. etg. Det er derfor viktig at vi ikke bruker disse rommene.

Heldigvis er ikke dette rør vi må benytte det neste året, så reparasjon kan vente til vann- og avløpsprosjektet. Men vi kan ikke stenge av rommene, da brannvesenet kan få bruk for tilgang, så her må vi alle passe på. Det blir hengt opp merking og vaskepersonalet osv har fått beskjed.

Det er også utfordringer med sluket i postrommet i 1. etg. så denne vasken og sluket kan heller ikke benyttes fram mot renovasjonen av alle vann- og avløpsrør.

Styret ser til at vannlekasjene i bodområdene blir reparert og tørket. Ikke alle rørene der kan vente til vann- og avløpsrenovasjonen. Her er det blant annet overvannsrørene fra taket som har rustet opp i en sving. Det vil også bli satt i gang reparasjon av noen rør i takrommet.

Det er veldig fint at beboerne er flinke til å varsle styret når det oppdages vann. Det kan fort bli store skader om det ikke følges opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s