Informasjon om parkering

Nå begynner snart VBM renovasjon av vann og avløpsrør i Fossheim for alvor. I forbindelse med det prosjektet vil det settes opp brakker og containere til avfall på borettslagets uteområde. Dette vil kreve at borettslagets parkeringsplasser midlertidig disponeres til det formålet. For alle beboere med utendørs parkeringsplass betyr det at plassen i kortere eller lengre perioder må inndras.

Prosjektet har tre faser: 0, 1 og 2. Disse henger sammen med hvor i blokka VBM gjør arbeider og det tilhørende behovet for containere, materiallager o.l..

  • Fase 0: 18. mai til 31. juli
  • Fase 1: 1. august til 31. august
  • Fase 2: 1. september til prosjektet avsluttes

Gjesteparkering fjernes fra 1. september

Gjesteparkeringen vil bli midlertidig omdisponert til fast parkering for beboere som mister sin parkeringsplass i perioden 1. september til avslutning av prosjektet. Dette betyr at besøkende må benytte seg av gateparkering, Mølla p-hus eller andre løsninger i naboområdet. Registrering av gjester vil ikke være mulig under renovasjonen.

Midlertidige p-plasser ved balkongene

I september etableres det 3 midlertidige parkeringsplasser langs veggen i 1. etg.. Disse får merking M1, M2 og M3, og plasseres mellom de eksisterende plassene 30-32.

Frysing av kontrakter

En del parkeringskontrakter må fryses i korte eller lengre perioder. Alle som er direkte berørt vil bli informert via e-post. Vennligst sørg for at din kontaktinformasjon i Vibbo er oppdatert.

Mølla P-hus leier ut plasser fra 1636.00 pr mnd, og nabotomten Park Nordic AS tilbyr innendørs plasser fra 1940 pr mnd og utendørs plasser fra 1800 pr mnd. Detaljer ang. nabopriser hos Park Nordic finner du i Vibbo.

Ved spørsmål om prosjektet, vennligst kontakt VBM.

Ved spørsmål angående parkering kan parkeringsansvarlig nås via e-post: parkering.fossheim@outlook.com

Vi beklager ulempen og håper på deres forståelse og samarbeid.

Styret

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s