Infotavlene er nå i drift

Styret har gjennomført en testperiode på de nye digitale informasjonstavlene fra styretavla.no – og de vil være hovedkilde til informasjon fra styret fremover.

Her vil korte tekster legges ut, med henvisning til nettsiden for ev. mer informasjon.
Informasjon som skal være tilgjengelig mer permanent – som for eksempel branninstruks vil fremdeles henge på magnettavlene i 1. og 6. etg.

Beboerne skal som tidligere kontakte styret via e-postadressen styret.fossheim@outlook.com og via postboksen i 6. etasje. Styret tar ikke ansvar for henvendelser via facebook-siden – det er en side for kommunikasjon mellom beboerne.

Du kan også sjekke oppslag på infotavla uten å forlate leiligheten:


Beboerne kan også benytte de digitale informasjonstavlene

For å få ut nabovarsel eller andre praktiske beskjeder til naboene så kan du benytte deg av muligheten til å publisere en melding på skjermen. Det gjør du ved å sende en SMS med kodeord FOSSHEIM og din melding til telefonnummer 59 44 65 30 (ordinær SMS-takst).

Eksempel på SMS til tlfnr 59 44 65 30:
FOSSHEIM Nabovarsel! Vi pusser opp badet mellom kl 8 og kl 16 i perioden 1. mars – 25. mars. Det blir lagt inn en støypause hver dag fra kl 12 – 14. Ta kontakt med oss ved spørsmål. Hilsen Kari og Ole i leilighet 1234, tlf. 45678901.


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s