Hjemmekontor, vasking, heiser, smittevern og toalettseter

Litt oppsamlingsinfo ang. vann- og avløpsprosjektet:

  • For alle på hjemmekontor så kan det være greit å vite at de fleste arbeiderne har matpause i perioden 10-11, så da er sjansen større for at det er litt stillere. Så da er det litt tryggere å booke videokonferanse.
  • Lavblokka er så og si ferdig nå, og våre egne vaskere overtar renholdet i korridorene der. Vi har nytt renholdsfirma nå – så ta godt i mot dem.

Ifm. renhold så er det viktig at vi prøver å dra minst mulig strøsand inn i korridorene og heisene. Steiner legger seg i dørsporene på heisen og gjør at den stanser – ettersom dørene ikke går ordentlig igjen. Vi har bestilt ordentlig sørvis på heisene, men dette må vi alle være flinke til å følge med på – så stein ikke blir sparka eller mista ned i dørsporene.

  • Det er produksjonsfeil på leveransen av den ene typen toalettsete, så de sprekker i to. De som opplever dette må kontakte VBM så blir det satt inn nytt.
  • I forbindelse med økt smittevern nå for å forhindre sykemeldinger og forsinkelser på prosjektet vil det fra mandag desinfiseres alle overflater i rekkverk, dører, sanitæranlegg, heis osv to ganger per virkedag.
    Styret oppfordrer også alle beboerne til å være ekstra gode på smittevern fremover slik at ikke vi bidrar til smitte heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s