Brannsikring

Her er noen eksempler på gjenstander som ble observert på en runde i blokka i dag. Styret ber om at de som eier disse sakene eller tilsvarende fjerner dem umiddelbart.

For vår egen sikkerhet må alle bidra til å holde korridorene, brannbalkongene, trappeløpene og tørrommene (kottene i korridorene i høyblokka) tomme for søppel og gjenstander. Og tilgangen til disse stedene kan ikke låses eller forhindres på annen måte.

Spesielt kritisk er det om gjensatte gjenstander bidrar til ekstra røykutvikling eller hindrer fremkomst enten for oss beboerne eller brannvesenet i mørket. Denne blokka er vanskelig nok å rømme fra uten ekstra hindringer på veien.

Tørrbodene inneholder brannvesenets koblingspunkt på vann i hver etg. De kottene må være ryddige og tomme for å sikre lett og kjapp tilgang til vann ved brann. Det eneste som skal være der inne er bårer i 15. og 19. etg.

Tomme brannbalkonger er viktig for at vi enkelt skal kunne rømme ved brann, og for at flest mulig får plass på dem. (De som har glemt sneiper der ute kan også ta seg en runde og rydde disse – de bidrar blant annet til å plugge avløpene.)

Styret varsler også at vi holder på å koordinere kontroll og utbytte / sørvis av brannsikringsutstyret i hver enkelt leilighet og fellesrommene nå, og at det kommer mer informasjon om ikke lenge.

Les mer om brannsikring i Fossheim her: https://fossheimborettslag.wordpress.com/praktisk-informasjon/sikkerhet/brannsikkerhet/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s