Brannsikringsrunden – oppdatering

Styret forstår det slik at noen er noen uklarheter i forbindelse med montørene som nå har en brannsikringsrunde i leilighetene, så her kommer noen presiseringer.

Dagens røykvarslere er bedre enn de som ble montert sist, og kravene er annerledes. Derfor kan det bli endringer i den enkelte leilighet fra forrige gang det var en brannsikringsrunde. Gowens sørger nå for at alle leilighetene blir oppdatert til dagens standard. Ikke alle leilighetene er likt utformet eller utstyrt – så hva som gjøres eller finnes av utstyr kan være ulikt i de forskjellige leilighetene.

Pulverapparatene blir kontrollert, og om de viser seg å være utdaterte så blir de bytta. Bytte skjer enten under kontrollen eller dere får nytt seinere – det er litt avhengig av hvordan Gowens legger opp arbeidet og leveransene. 

Dere får utlevert ett pulverapparat fra borettslaget. Og så står selvfølgelig alle fritt til å utstyre leilighetene ytteligere med flere pulverapparat, branntepper, utstyr fra hjelpemiddelsentral osv. om det er ønskelig.

Innsamling av gammelt utstyr vil også skje litt ulikt – blant annet fordi vi prøver å gjøre avfallshåndteringen billigst mulig (men selvfølgelig miljømessig korrekt). Følg med på informasjon fra styret og fra Gowens, så skal vi få løst dette etter hvert.

Les deg opp på informasjonen om brannsikkerhet på nettsiden: https://fossheimborettslag.wordpress.com/praktisk-informasjon/sikkerhet/brannsikkerhet/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s