Deling av informasjon og gjenstander mellom beboere

RETNINGSLINJER FOR DELING

Det skal ikke gjensettes gjenstander i inngangspartiene. Dette kan være til hinder i en rømningssituasjon/ skape ekstra røykutvikling.

– Tavler i 1. og 6. og facebookgruppen kan benyttes til notiser om å gi bort, selge eller ønske gjenstander.

– Plakater om salg av leiligheter kan kun henges opp på merket område i yttergangene i 6. og 1. etg. Plakatene skal fjernes så fort leiligheten er solgt.

– Ingen plakater skal henges i heisene, på dørene eller andre steder utenom spesielt anviste steder.

Det vises for øvrig til husordensreglene

DIGITALE INFORMASJONSTAVLER

De digitale informasjonstavlene fra styretavla.no er hovedkilde til informasjon fra styret.

Her legges korte tekster legges ut, med henvisning til nettsiden for ev. mer informasjon.
Informasjon som skal være tilgjengelig mer permanent – som for eksempel branninstruks vil fremdeles henge på magnettavlene i 1. og 6. etg.

Beboerne skal som tidligere kontakte styret via e-postadressen styret.fossheim@outlook.com og via postboksen i 6. etasje. Styret tar ikke ansvar for henvendelser via facebook-siden – det er en side for kommunikasjon mellom beboerne.

Du kan også sjekke oppslag på infotavla uten å forlate leiligheten:


Beboerne kan også benytte de digitale informasjonstavlene

For å få ut nabovarsel eller andre praktiske beskjeder til naboene så kan du benytte deg av muligheten til å publisere en melding på skjermen. Det gjør du ved å sende en SMS med kodeord FOSSHEIM og din melding til telefonnummer 59 44 65 30 (ordinær SMS-takst).

Eksempel på SMS til tlfnr 59 44 65 30:
FOSSHEIM Nabovarsel! Vi pusser opp badet mellom kl 8 og kl 16 i perioden 1. mars – 25. mars. Det blir lagt inn en støypause hver dag fra kl 12 – 14. Ta kontakt med oss ved spørsmål. Hilsen Kari og Ole i leilighet 1234, tlf. 45678901.

FACEBOOK-GRUPPEN

Borettslaget har en Facebook-gruppe hvor beboere kan kommunisere med hverandre. Det er en fin plattform for å bli bedre kjent i borettslaget og ha dialog med naboene.

Kontakt med styret må foregå på e-post styret.fossheim@outlook.com

Du kan melde deg inn i gruppen med å benytte deg av denne lenken: https://www.facebook.com/groups/116224551826850/

Når du melder deg på gruppen så er det viktig at spørsmålene som stilles blir besvart. Styret vil ikke behandle forespørsler med tomme svar. Vi anbefaler at ny beboere melder seg inn direkte fremfor å bli invitert inn, da det er usikkert om spørsmålene dukker opp da.

Henvendelser postet på Facebook-gruppen vil ikke bli besvart av styret.  Dette for å sikre at personlig opplysninger ikke kommer på avveie, for å sikre at saker blir fulgt opp forsvarlig og at arkivene våre skal fungere. I tillegg er det vanskelig å lete opp kommentarer på gruppen bakover i tid.

Styremedlemmene er på facebook som vanlige beboere. Ikke forvent svar på henvendelser som blir sendt direkte til styremedlemmer på private plattformer som f. eks. messenger, sms, o.l.

NETTSIDER

Nettsidene er ment å være informative på det som angår beboere i Fossheim.

Syns du at det er noe som mangler, eller er et punkt vi bør ha med, har noen fine bilder du vil dele: ta kontakt med ikt.fossheim@outlook.com.